ACTIVITEITEN  
  WAAROM LIFESTYLE
health & prevention Weert?
  Betrokken en respectvol
Deskundig en doelgericht
Specifieke doelgroepen
Vergoeding zorgverzekeraar
Gezondheidsmanagement
U bent hier: Home

Centrum voor gezondheid, fysiotherapie, fysiofitness en bedrijfsvitaliteit in Weert


Dat bewegen voor iedereen goed is en leidt tot een fit en actief leven op allerlei gebieden, weet bijna iedereen. Wie regelmatig aan beweging doet, voelt zich prettiger en is minder vaak ziek. Dit geldt zowel voor activiteiten thuis als op de werkplek. Maar om die kennis om te zetten in daden, vereist enige motivatie en durf.
LifeStyle health & prevention Weert weet dat als geen ander. Wij helpen daarom iedereen om actief te werken aan de gezondheid, te bewegen op zijn eigen manier rekeninghoudend met eventuele beperkingen of ziektes. 

Deskundige fysiotherapeuten
LifeStyle health & prevention Weert is een gezondheidscentrum dat zich gespecialiseerd heeft in fysiotherapie, fysiofitness en bedrijfsvitaliteit. Diverse disciplines hebben zich hier verenigd, waaronder
fysiotherapie, manuele therapie, sportfysio, oncologiefysiotherapie, oedeemtherapie, dry needlingfysiotherapie voor specifieke doelgroepen zoals bij COPD, diabetes en hart- en vaatziekten, fysiofitness, bedrijfsfitness, sportmassagebandageren en ondersteuning bij gezondheidsmanagement, ziekteverzuim en re-integratie. Wij hebben deskundige fysiotherapeuten in dienst. Met een integraal behandelplan bereiken we samen uw doelen. Een individuele, actieve aanpak staat daarbij centraal.
 
Fysiotherapie Weert   Fysiofitness Weert   Bedrijfsvitaliteit Weert
  Fysiotherapie     Fysiofitness     Bedrijfsvitaliteit
 
0495 - 54 37 10
Houtstraat 12 6001 SJ Weert
   

Zoeken
 
NIEUWS
© 2011 LifeStyle health & prevention Weert • Houtstraat 12 • 6001 SJ Weert • T: 0495 - 543 710 • www.lshp-weert.nl info@lshp-weert.nl sitemap • disclaimer