Bedrijfsfysiotherapie & ziekteverzuim

Inzet bedrijfsfysiotherapie vermindert ziekteverzuim.

Wij bieden bedrijfsfysiotherapie aan op bedrijfslocatie van verschillende bedrijven en organisaties. Onze fysiotherapeuten die bedrijfsfysiotherapie op locatie van de werkgever uitvoeren zijn gespecialiseerd in arbeidsgerelateerde klachten en begeleiden en coachen medewerkers ook taakspecifiek op de werkplek.

Omdat medewerkers bij bedrijfsfysiotherapie snel gezien kunnen worden op locatie van de werkgever levert dit direct minder ziekteverzuim op. Bedrijfsfysiotherapie is een uitstekend preventief instrument om ziekteverzuim te voorkomen zeker indien er een cultuur wordt gecreëerd om zich bij beginnende klachten preventief te melden.

Naast behandelen is de therapeut bij bedrijfsfysiotherapie veel actief op de werkplek. Een goede houding, afwisselend bewegen en het toepassen van de minst belastende werktechnieken is goed voor de medewerker en levert minder ziekteverzuim op.

De therapeuten die zich met bedrijfsfysiotherapie bezig houden hebben specifieke scholingen gehad op het gebied van ergonomie, preventie, arbowetgeving en ziekteverzuimbegeleiding volgens de Wet Verbetering Poortwachter.

Wij voeren al jaren bedrijfsfysiotherapie uit voor diverse gemeenten en voor o.a. productie bedrijven in de metaal en chemie. Ook zorgwerkgevers kopen steeds meer bedrijfsfysiotherapie in om ziekteverzuim te voorkomen.

 

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
X