Duurzame inzetbaarheid & scholing

Scholing en ontwikkeling leidt tot duurzame inzetbaarheid.

Permanente scholing en ontwikkeling wordt steeds belangrijker om duurzame inzetbaarheid te creëren voor uw organisatie of bedrijf.
Duurzame inzetbaarheid is een beleid van een bedrijf of werkgever waarbij de balans tussen persoon-werk-privé wordt geoptimaliseerd. Constante scholing voor zowel medewerker als werkgever is noodzakelijk om de steeds veranderende situaties het hoofd te kunnen bieden.

Waar gaat het nu echt om bij duurzame inzetbaarheid?
Voor medewerkers is het van belang dat ze optimaal geactiveerd worden om hun lerende vaardigheden verder te ontwikkelen. Middels scholing kunnen medewerkers leren hun eigen ondernemer van duurzame inzetbaarheid te worden en dit in iedere levensfase. Dit komt ten goede van de medewerker zelf en van alle partijen rond om hem heen.
Voor werkgevers is belangrijk dat ze inspirerend leiderschap laten zien waardoor ze medewerkers respectvol benaderen en de ruimte en het vertrouwen geven om zich te ontwikkelen.
Een van de kernvragen bij scholing over duurzame inzetbaarheid is: waar ben ik als medewerker gemotiveerd voor, waar wil ik als organisatie, bedrijf aan gaan werken en waar willen we samen aan werken.

 

Scholing en consultancy.

Wij verzorgen op het gebied van duurzame inzetbaarheid en preventie een scholing die geaccrediteerd is voor ergocoaches en zorgmedewerkers en workshops voor productie- en beeldscherm-medewerkers.
Ook leren we leidinggevenden proactief een respectvol gesprek te hebben over duurzame inzetbaarheid met hun medewerkers i.p.v. reactief over verzuim. Motiverende gesprekstijl en inzicht in het gezondheidsmodel Positieve Gezondheid zijn hierbij belangrijke ingrediënten.

Daarnaast wordt onze Register Consultant Duurzame Inzetbaarheid regelmatig projectmatig ingezet ten behoeve van het opzetten van en beleidsmatig meedenken over duurzame inzetbaarheid en scholing.

Onze opdrachtgevers zijn kleine, MKB en grote organisaties, bedrijven in de zorg, productie en organisaties zoals gemeenten met veel beeldschermwerkplekken.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
X