Sportmassage

Bij LifeStyle health & prevention Weert werken wij met een gediplomeerd sportmasseur. Sportmassage kan zowel voor als na het sporten worden ingezet. Voor het sporten zorgt een massage voor een goede doorbloeding van de spieren en bereidt deze voor op de prestatie die komen gaat. Een sportmassage na het sporten zorgt ervoor dat vocht en afvalstoffen uit de spieren afgevoerd worden en maakt de spieren weer soepel. Een massage zorgt voor minder spierpijn, geeft verlichting en bespoedigt het herstel zodat je zonder spierpijn of vermoeidheid je kunt voorbereiden op een volgende prestatie. De kosten voor sportmassage worden niet door de zorgverzekeraar vergoed. Deze dienen na elke behandeling per pin of contant voldaan te worden. Een sportmassage van 30 minuten kost € 22,50; een massage van 60 minuten kost € 44,00.

Stoelmassage

Onze sportmasseur verzorgt ook stoelmassages. Een stoelmassage is een drukpuntmassage van nek, schouders, armen, handen en rug. De behandeling wordt uitgevoerd op een speciaal hiervoor ontwikkelde massagestoel. De massage vindt plaats door de kleren heen: u hoeft zich dus niet uit te kleden. De hele behandeling duurt circa 20 minuten en begint met een kort voorgesprek. Waarom stoelmassage? De specifieke technieken die gebruikt worden tijdens de stoelmassage stimuleren de doorbloeding van het weefsel. Het helpt bij klachten als:

  • Een stijve nek
  • Spanningshoofdpijn
  • Tintelende vingers
  • Pijnlijke schouders en armen

Dit werkt zowel preventief als gericht op herstel. De stoelmassage is bijzonder aangenaam om te ondergaan en erg ontspannend. De behandeling wordt afgesloten met een korte activering om vervolgens weer fit en alert aan het werk te gaan. Een stoelmassage van 20 minuten kost € 15,00.

 

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
X