Sportfysio Weert

Sportfysio Weert is een centrum voor (top)sport prestatie & revalidatie en is er voor iedereen die bewegen “hoog in het vaandel” heeft staan. Onder prestatie verstaan wij het testen, meten en trainen van de topsporter, maar zeker ook van de breedtesporter, die het maximale uit haar of zijn fysieke kunnen wil halen.

Revalidatie bij Sportfysio Weert vindt plaats middels een continue afstemming van hands-on therapie (behandeling door de therapeut) en actieve revalidatie door de patiënt onder begeleiding van de sportfysio.

De ervaring opgedaan in de (top)sport heeft geleid tot een effectieve benaderingswijze waarin de sportfysio, samen met de patiënt, de regie op zich neemt; vanaf het ontstaan van de klacht(en) tot een volledige sporthervatting.

Sportfysio Weert voert een onafhankelijke praktijk, wij werken samen met alle ziekenhuizen, privéklinieken en andere zorgverleners in de regio en het gehele land. Op deze manier kan altijd de beste specialist voor die specifieke klacht ingeschakeld worden. Deze onafhankelijke status zorgt tevens voor een snelle plaatsing bij de gewenste specialist, hetzij voor diagnostiek, hetzij voor behandeling.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
X