Hart- en Vaatziekten

Heeft u gezondheidsklachten gehad of heeft u nu nog klachten  die te maken hebben met Hart en Vaten dan kan het beweegprogramma bij LSHP de opstap zijn naar  beter functioneren  Bij ons gaat u actief aan de slag met een programma o p maat. Dit is een 3 maanden programma waarbij gestreefd wordt  naar het realiseren van een betere kwaliteit van leven. Het maatprogramma wordt opgesteld samen met een fysiotherapeut die gespecialiseerd en geschoold is het begeleiden van mensen met of na hart-vaatproblemen. Onze fysiotherapeuten hebben de juiste scholing gevolgd om u goed te begeleiden en te trainen naar situaties die u belangrijk vindt. Dit kan variëren van weer beter functioneren in het dagelijks leven, gaan bewegen/sporten tot aan het oppakken van uw eigen sport . Hiernaast is er advisering/coaching op het gebied van leefstijlfactoren.

Om een goede indruk te krijgen van de gezondheidsproblemen en om de inhoud van het trainingsprogramma zo goed mogelijk te kunnen afstemmen, vindt er vooraf een intake door een fysiotherapeut plaats. Tijdens het intakegesprek kijkt de fysiotherapeut naar de voorgeschiedenis, eventuele opnames in het ziekenhuis, andere aandoeningen, uw leefstijl, de gezinssituatie en de woonomgeving.

In een intakegesprek informeren wij u graag over de mogelijkheden m.b.t. vergoeding via uw zorgverzekeraar. Een verwijzing van huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist is noodzakelijk om deel te nemen aan het beweegprogramma.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt