Blijf actief met oncologiefysiotherapie

Onze fysiotherapeuten begeleiden mensen met kanker van A tot Z. Mensen met kanker krijgen behandelingen zoals chemotherapie, bestraling, operaties en hormoonbehandelingen. Vaak veroorzaken deze behandelingen bijwerkingen. Daarnaast hebben gezonde weefsels, waaronder spieren en gewrichten, het zwaar te verduren van alle behandelingen.

Met oncologiefysiotherapie willen we u inspireren, motiveren en activeren tot een gezonde, actieve leefstijl. Met oncologiefysiotherapie leert u meer uit uw eigen geneeskracht te halen.

Wij staan voor u klaar tijdens het hele behandeltraject en hebben een nauwe samenwerking met onder andere het St. Jans Gasthuis in Weert. In de oncologiefysiotherapie staan maatwerk, betrokkenheid en een persoonlijke behandeling centraal. Wij gaan actief met u aan de slag. Onze oncologisch fysiotherapeuten zijn speciaal opgeleid in het begeleiden van mensen met of na kanker. Met oncologiefysiotherapie willen we uw beweeglijkheid terugkrijgen. De doelen bij oncologiefysiotherapie zijn erop gericht zo optimaal mogelijk te kunnen functioneren binnen de mogelijkheden die u heeft. Om te doen wat u wilt doen. Daarbij hoort ook het leren omgaan met beperkingen. Indien noodzakelijk kunnen we tevens psychologische hulp inschakelen.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
X